wp5projects.nl

Welkom bij WP5 Projects

Als elke gram telt…
 
Elke gram telt in de voedingssector. Eén gram kan het verschil zijn tussen winst en verlies. Gaat u voor de winst? Kom dan eens praten met WP5 Projects.

Wij doen u drie beloftes.
 
Belofte 1: elke investering moet zichzelf terugverdienen
WP5 Projects biedt systemen op het gebied van wegen, doseren, portioneren, verpakken en transport van voedingsmiddelen. Ons uitgangspunt is dat elke oplossing zichzelf op zijn minst moet terugverdienen. Voor minder doen we het niet!
 
Belofte 2: onze oplossingen zijn efficiënt en effectief
Onze oplossingen dragen aantoonbaar bij aan:
  • Minder handenarbeid, dus lagere kosten
  • Minder product weggeven, dus minder give away
  • Meer aandacht voor ergonomische aspecten, dus lager ziekteverzuim
  • Betere prestaties, dus meer rust op de werkvloer
  • Gerichte managementinformatie waardoor u de bedrijfsprocessen nog beter kunt aansturen en uw winst verder kunt optimaliseren
Belofte 3: u hebt slechts één aanspreekpunt
WP5 Projects denkt met u mee over mogelijke verbeteringen van uw bedrijfsprocessen. Wij kunnen u complete oplossingen aanbieden en leveren. Of het nu gaat om een eenvoudig standaardsysteem of om een compleet op maat gemaakte productielijn.
Daarvoor hebben wij een samenwerkingsverband met een aantal gespecialiseerde bedrijven. Wij begeleiden en coördineren de eventuele vervanging van uw huidige systemen. We laten het project pas los als alles volgens plan is uitgevoerd. Dit turnkey-concept houdt in dat u te maken krijgt met slechts één aanspreekpunt.